Buslivet i Norra Hamnen

Norra Hamnen Helsingborg
Norra Hamnen Helsingborg
Hyc och NHM AB gör vad vi kan för att få ner den störande aktivitet som förekommer i vårt hamnområde både på Parapeten och vårt norra område.
Det är körningar i höga farter, felparkeringar, uppställningar i stoppförbudszoner, hög musik och nedskräpning.
Men med en bra dialog med polis och Helsingborgs Stad hoppas vi på en gemensam lösning. 
HD har vid några tillfälle belyst och tagit upp ämnet i artiklar både i deras web bilaga och papperstidning. 
(Måste tyvärr vara inloggade för att kunna läsa wed bilagan)
Och i pappers tidningen den 7 & 22/5.
 
Vårt gemensamma arbete är att rapportera in till appen ”Ett bättre Helsingborg” när vi ser sådan som inte är rätt, felparkeringar, fortkörningar, nedskräpning osv. Fota, filma och lägg in. 
 
Vårt arbete fortsätter med förhoppning om en snar lösning så vi kan få tillbaka en lugn och säker plats för allmänheten, våra gäster och oss själva.
HYC & Norra Hamnen Marina

Båtmärke och medlemskort 2020

Vi vill påminna er som inte hämtat båtmärke och medlemskort för 2020 att göra så.  Båtmärket ska sitta synligt på båten senast den 30 juni!

Norra Hamnen Marina Mastskjul

Stolar som fick extraben!

Till dig som fick med dig tre regissörstolar från mastskjulet!Stolarnas rättmätige ägare vill gärna ha tillbaka sina stolar.Lämna tillbaka dem i mastskjulet eller kontakta någon i HYC styrelse för återlämning.

Mastskjulet

Till er som har något kvar i maskskjulet. Allt måste tas bort innan den 28 juni. Det som är kvar efter den 28 juni kommer att lämnas bort som skrot!

Utlämning av kodnycklar!

Som vi tidigare informerat om är vi igång med att programmera och lämna ut era kodnycklar (kort och brickor) för inpassage i HYC klubbhus plus tillgång till andra faciliteter i hamnen. NYHETSINFO 27 MAJHar du fått ett lite ”kryptiskt” mail/sms från Tallyweb de senaste dagarna är din/dina kodnycklar klara. Kodnycklarna

Tallyweb och inpassering!

Vi börjar inom de närmsta dagarna att aktivera era nya kodnyckar (brickor/kort) till passagesystemet i Norra Hamnen. I samband med aktiveringen sänds det ut ett sms och mail till er, vilka kan uppfattas som lite kryptiska. När ni får de här sms och mail från Tallyweb och Norra Hamnen så