NYHETER

Torbjörn Gregorioff ny hamnkapten för Norra Hamnen

Vår nuvarande hamnkapten Michael Flemang slutar sin tjänst hos oss den sista oktober. Under hösten så har styrelsen därför genomfört en rekryteringsprocess där vi tagit hjälp av rekryteringsbolaget Skillway. Intresset för tjänsten har glädjande nog varit stort med ett fyrtiotal sökanden. Av dessa så valdes ett tiotal ut för en första intervjurunda, varefter de som bedömdes som mest lämpade djupintervjuades i en andra omgång. Flera av kandidaterna var helt klart kompetenta och motiverade så det var inte helt enkelt att komma till ett beslut, men nu är vi framme och har glädjen att meddela att vi kommit överens med Torbjörn Gregorioff som blir ny hamnkapten/operativ chef för Norra Hamnen från den 1 november.

Torbjörn kommer med ett förflutet från flygbranschen, idrotts- och föreningsverksamhet och är båtägare. Han är en välkänd person i Helsingborg med ett brett nätverk. Vi räknar med att kunna presentera honom för en bredare krets av HYC’s medlemmar på årsmötet den 24 november.

Samtidigt som vi önskar Torbjörn välkommen så vill styrelsen ta tillfället i akt att tacka frånträdande Hamnkapten Michael Flemang för hans insatser under åren hos oss och önska honom lycka till framöver.

Styrelserna i HYC och NHMAB

PM – Rekryteringen av ny hamnkapten genomförd