NYHETER

Norra Hamnen Marina – En av Sveriges Finaste Ställplatser för Husbil

Vi är glada att meddela att Norra Hamnen Marina har blivit utvald som en av Sveriges finaste ställplatser för husbil enligt Aftonbladet och Husbil.se. Denna utmärkelse är ett erkännande av vår strävan att erbjuda en förstklassig upplevelse för våra besökare.

Norra Hamnen Marina, Helsingborg

Norra Hamnen Marina erbjuder en cool ställplats i hjärtat av Helsingborg, belägen i Norra Hamnen. Alla platser har el, och i avgiften ingår vatten samt tillgång till service som toaletter, duschar och bastu i klubbhuset. Det finns också grillplats och bra diskmöjligheter i anslutning till klubbhuset. Flera badplatser och grönområden finns i närområdet.

  • Typ av plats: Ställplats
  • Antal platser – alla med el: 15-20
  • Säsong: Året om

Vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande gäster till vår marina. För mer information, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt.

Länk till den fullständiga artikeln finns här.