VÅRFEST, lördag 29/04

Välkomna på vårfest lördag 29/4 i klubbhuset

19.00 Välkomstdrink/mingel

19.30 Säsongsinvigning

19.45 Middag

MENY

Vårbuffé

Långbakad fläskytterfilé med tryffelarom
Rökt kalkonrulle med egengjord färskost smaksatt med chili och dragon
Rostade kikärter med majs och pimientooliver
Klar potatissallad med rädisor, gräslök och polkabetor
Rostad vitlöksyoghurt och parmesan
Ugnsbakad kålrot med knaperstekt bacon
Paj med champinjon, spenat samt paprika
Nordisk salladsmix med blandade skott och groddar

Bröd och smör

Dessert

Kaffe

EGEN DRYCK MEDTAGES

Pris: 240:-/person

OSA  19/4


Anmälan på lista i klubbhuset eller mail till
randi57@me.com

ENDAST MEDLEMMAR

Bevakning i Hamnen

Som ett resultat av mötet som hölls den 16/5 har vi båtägare börjat gå vakt i hamnen på nätterna (23-05). Vid mötet som var välbesökt, 60 personer var det 35 som anmälde sig till att delta i bevakningen. Vi har därefter gått vakt 2 personer åt gången, vi har inte

Vakttjänst i Norra Hamnen

Vid medlemsmötet tisdag den 16 maj beslutades att vi medlemmar ska påbörja vakttjänstgöring i hamnen omedelbart med anledning av ett ökat antal inbrott och stölder i våra båtar. Vi har redan satt igång och haft båtägare på plats sedan i tisdags mellan 23-05 utan att vi behövt agera. En arbetsgrupp

Kallelse till extra medlemsmöte tisdag 16 maj kl 19.00

Med anledning av ett ökat antal inbrott och stölder i våra båtar i Norra Hamnen så kallar styrelsen till ett extra styrelsemöte i klubbhuset för att diskutera vilka åtgärder som vi tillsammans kan vidta för att förhindra fortsatta problem.  Välkomna / Styrelsen

Försäkringsbesked skickas till kansliet

Viktigt för dig som har båtplats! Kopia på giltigt försäkringsbesked för din båt måste skickas in till kansliet snarast, maila till anna@hyc.se eller lämna in papperskopia på kansliet / Tack – Kansliet

Båtplatsmärken 2023 ska sitta på båten!

Senaste den 30 juni så skall alla båtar med fast båtplats vara utrustade med båtplatsmärken för 2023. Saknas det från den 1 juli så kommer båtar utan märke att faktureras som gästplats. Märken hämtas på kansliet / Styrelsen