HYC söker hamnvärdar för sommaren 2022

HYC söker hamnvärdar till gästhamnen i Norra Hamnen, Helsingborg för sommaren. Jobbet innebär att ta emot och på bästa sätt serva våra båt- och husbilsgäster och det ställer höga krav på serviceanda och engagemang. Du måste ha lätt att kommunicera med folk och ha ett trevligt och korrekt sätt.

Vi jobbar som ett team och arbetet är till stor del utomhus, i regn som sol. Arbetsuppgifterna består av att på bästa sätt serva och hjälpa båt- och husbilsgästerna, jobba på hamnkontoret, sköta om servicefunktioner som tvättstuga, duschar och toaletter. Många av våra gäster kommer från utlandet så goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi vill också att du har körkort för personbil och gärna båtförarbevis och vana av att köra båt.

Är du intresserad av jobbet så skicka ditt CV och ett personligt brev till Peter Hartvig (peter@hyc.se). 

Bevakning i Hamnen

Som ett resultat av mötet som hölls den 16/5 har vi båtägare börjat gå vakt i hamnen på nätterna (23-05). Vid mötet som var välbesökt, 60 personer var det 35 som anmälde sig till att delta i bevakningen. Vi har därefter gått vakt 2 personer åt gången, vi har inte

Vakttjänst i Norra Hamnen

Vid medlemsmötet tisdag den 16 maj beslutades att vi medlemmar ska påbörja vakttjänstgöring i hamnen omedelbart med anledning av ett ökat antal inbrott och stölder i våra båtar. Vi har redan satt igång och haft båtägare på plats sedan i tisdags mellan 23-05 utan att vi behövt agera. En arbetsgrupp

Kallelse till extra medlemsmöte tisdag 16 maj kl 19.00

Med anledning av ett ökat antal inbrott och stölder i våra båtar i Norra Hamnen så kallar styrelsen till ett extra styrelsemöte i klubbhuset för att diskutera vilka åtgärder som vi tillsammans kan vidta för att förhindra fortsatta problem.  Välkomna / Styrelsen

Försäkringsbesked skickas till kansliet

Viktigt för dig som har båtplats! Kopia på giltigt försäkringsbesked för din båt måste skickas in till kansliet snarast, maila till anna@hyc.se eller lämna in papperskopia på kansliet / Tack – Kansliet

Båtplatsmärken 2023 ska sitta på båten!

Senaste den 30 juni så skall alla båtar med fast båtplats vara utrustade med båtplatsmärken för 2023. Saknas det från den 1 juli så kommer båtar utan märke att faktureras som gästplats. Märken hämtas på kansliet / Styrelsen