NYHETER

HYC söker hamnvärdar för sommaren 2022

HYC söker hamnvärdar till gästhamnen i Norra Hamnen, Helsingborg för sommaren. Jobbet innebär att ta emot och på bästa sätt serva våra båt- och husbilsgäster och det ställer höga krav på serviceanda och engagemang. Du måste ha lätt att kommunicera med folk och ha ett trevligt och korrekt sätt.

Vi jobbar som ett team och arbetet är till stor del utomhus, i regn som sol. Arbetsuppgifterna består av att på bästa sätt serva och hjälpa båt- och husbilsgästerna, jobba på hamnkontoret, sköta om servicefunktioner som tvättstuga, duschar och toaletter. Många av våra gäster kommer från utlandet så goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi vill också att du har körkort för personbil och gärna båtförarbevis och vana av att köra båt.

Är du intresserad av jobbet så skicka ditt CV och ett personligt brev till Peter Hartvig (peter@hyc.se).