HYC söker hamnvärdar för sommaren 2022

HYC söker hamnvärdar till gästhamnen i Norra Hamnen, Helsingborg för sommaren. Jobbet innebär att ta emot och på bästa sätt serva våra båt- och husbilsgäster och det ställer höga krav på serviceanda och engagemang. Du måste ha lätt att kommunicera med folk och ha ett trevligt och korrekt sätt.

Vi jobbar som ett team och arbetet är till stor del utomhus, i regn som sol. Arbetsuppgifterna består av att på bästa sätt serva och hjälpa båt- och husbilsgästerna, jobba på hamnkontoret, sköta om servicefunktioner som tvättstuga, duschar och toaletter. Många av våra gäster kommer från utlandet så goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi vill också att du har körkort för personbil och gärna båtförarbevis och vana av att köra båt.

Är du intresserad av jobbet så skicka ditt CV och ett personligt brev till Peter Hartvig (peter@hyc.se). 

JULBORD den 26 december

Alla medlemmar är välkomna till klubbens traditionella julbord i klubbhuset MÅNDAG 26 DECEMBER KL. 15.00 Pris: 280 kr/pp OSA senast 19 december Anmälan på lista på anslagstavlan utanför kansliet eller till randi57@me.com Anmälan är bindande VÄLKOMNA / RANDI

JULGLÖGG 10 december

Luciaglögg i klubbhuset den 10 december från kl. 16.00 – ca. 20.00 – Alla medlemmar är välkomna, ingen anmälan / Randi

Kallelse och agenda – HYC årsmöte 17 november

Tid: torsdag 17 november kl. 18.30 Plats: Good Morning Hotel, Gustav Adolfs gata 47, Helsingborg Handlingar har distribuerats till medlemmarna via e-post AGENDA 1. Mötet öppnas 2. Fråga om mötets behöriga utlysande 3. Fastställande av dagordningen 4. Val av ordförande och sekreterare för mötet 5. Val av 2 st justeringsmän

Fjärrvärmen avstängd i klubbhuset 24-27 oktober

Med början måndagen den 24 oktober så kommer fjärrvärmen att stängas av i klubbhuset då vi byter värmeväxlare. Den återkopplas igen på torsdagen den 27 oktober om allt går som planerat för hantverkarna. Varmvattnet ryker det med men kallvattnet fungerar. Dock kommer även kallvattnet att kopplas bort för kortare stunder

Torrsättning 2022 avklarad!

Lördag den 15 oktober så genomfördes planenligt torrsättning i Norra Hamnen. Vädret var nära nog perfekt, ingen vind och inget regn. Samtidigt togs presenningen över grillplatsen bort för vintern. Tack till alla som var med och organiserade samt hjälpte till. Efter arbetet så serverades ärtsoppa och pannkakor av Randi i